Me palvelemme sinua

Eija Kaunisto

040 195 4431
eija@yrityspalveluitu.fi

Minulla on 40 vuoden työkokemus toimisto- ja taloushallintotöistä. Minulta hoituvat niin eri yhtiömuotojen kirjanpito kuin palkanlaskentakin. Koulutukseltani olen taloushallinnon yo-merkonomi.

Intohimoni on tehdä työ mahdollisimman hyvin, asialinjalla, epäolennaisuuksissa näpertelemättä. Uskon, että asiakas on erityisen tyytyväinen, kun palvelu vastaa tarvetta ja on mahdollisimman mutkatonta. Vuosien työkokemus antaa varmuutta työntekoon ja auttaa ymmärtämään sen, että itselle yksinkertaiset asiat eivät ole välttämättä asiakkaalle helppoja.

Soile Ala-Kantti

050 577 0819
soile@yrityspalveluitu.fi

Olen työskennellyt ITUn palveluksessa vuodesta 2013. Koulutukseltani olen taloushallinnon merkonomi. 

Työntekoani kuvaa parhaiten se, että teen aina parhaani, jotta asiakas olisi tyytyväinen. Juuri siksi koenkin onnistuneeni erityisesti silloin, kun onnistun ratkaisemaan asiakkaan kiperätkin ongelmat.

Haluan, että asiakas tietää, missä mennään ja siksi panostan selkeään vuorovaikutukseen ja puhun asioista niiden oikeilla nimillä. Haluan olla helposti lähestyttävä, jotta jokaisesta pienestäkin ongelmasta uskaltaa kysyä.

Kati Holma

050 476 1926
kati@yrityspalveluitu.fi 

Olen koulutukseltani taloushallinnon merkonomi ja työskennellyt ITUssa kirjanpitäjänä vuodesta 2017.

Hoidan kaikkien yhtiömuotojen taloushallintoa ja kirjanpitoa, sekä sähköisillä työkaluilla että perinteisin konstein. Pidän työstäni ja haluan aina hoitaa asiakkaani taloushallinnon palvelut huolella. Minulta voi aina kysyä - jos en tiedä tai tunne jotakin asiaa, otan siitä selvää.

Mari Ervelä

040 195 4432
mari@yrityspalveluitu.fi

Olen laskentatoimen tradenomi ja lisäksi olen suorittanut KLT-tutkinnon eli Taloushallintoliiton asiantuntijatutkinnon.

Tällä hetkellä työskentelen päätoimisesti ohjelmistoyhtiö Mediamaestro Oy:n taloushallinnon tuotepäällikkönä. Sivutoimisesti toimin kuitenkin edelleen ITUn toimitusjohtajana ja vastaavana KLT-kirjanpitäjänä, ja työpisteeni löytyy edelleen ITUn toimistolta.

Eija Yli-Rahnasto

050 347 4840
eijayr@yrityspalveluitu.fi

Olen liiketalouden tradenomi ja työkokemusta on kertynyt sekä julkisella että yksityisellä puolella. Minulta sujuu niin palkanlaskenta, kirjanpito kuin reskontrien hoito. ITUssa hoidan pääasiassa rakennusliikkeiden taloushallintoa, mutta toki muidenkin asiakasyritysten palkanlaskentaa, kirjanpitoa ja tilinpäätöksiä.

Koen tärkeäksi toimia aina asiakkaan etujen mukaisesti auttaen taloushallinnon kysymyksissä. Tyhmiä kysymyksiä ei ole ja asioista otetaan selvää, mikäli jotain en tiedä.

Laura Yli-Kivistö

laura@yrityspalveluitu.fi

Esittelyteksti tulossa!