Meistä kerrottua

Sähköalalla työtilanne vaihtelee kovasti. Talouden ennustettavuus ja asiantuntijan apu ovat meille todella tärkeitä. Hoidamme itse asiakaslaskutuksen, kaikki muu laskuliikenne menee tilitoimiston kautta – sähköisesti. Aikaa ja vaivaa säästyy huomattavasti.
Jarkko Sillanpää, yrittäjä
Jarsec OY
Meille sähköinen taloushallinto on ainoa järkevä vaihtoehto, sillä talouden vartijamme asuu toisaalla. Tiedonsaanti on nopeaa ja täsmällistä. Olemme tulleet hyvin tutuiksi ITUlaisten kanssa. Yhteistyömme on saumatonta ja apu reaaliaikaista. Olemme erittäin tyytyväisiä.
Sami Laitila, myyntipäällikkö
Konto Oy
Perustajaurakoinnin kirjanpito on oma taiteenlajinsa, jota vain harvat tilitoimistot taitavat. Yrityspalvelu ITUssa tämä erityisosaaminen on hallussa. ITU on kehittyvä, dynaaminen ja nuorekas tilitoimisto, jossa ei haasteita pelätä.
Tomi Alatalo, toimitusjohtaja
Arvorakentajat Oy
ITUn palvelu pelaa ja hinta on hyvä – myös yhdistyksille. ITUssa hoidetaan yhdistyksemme kirjanpito, jäsenrekisteri ja laskujen maksu. Hienoa, kun jäsenrekisterin hallinta ja kirjanpito ovat samassa paikassa. Itseltä säästyy paljon aikaa. ITUlaisten kanssa tulee hyvin toimeen.
Jari Kannisto, rahastonhoitaja
Satakunnan Pystykorvakerho ry

Järkevää taloushallintoa.