Tartuimme mahdollisuuteen – tehkää siitä myös omanne

Tilitoimisto ei voi antaa palveluistaan yhtä hintaa. Tai voi, mutta se pätee vain yhdelle asiakkaalle. Ja silloinkin kiinteähintaista tarjousta on väännetty hiki päässä päiväkausia. Yksi aanelonen ei todellakaan riitä, kun ruvetaan laskemaan jokaista kynänsiirtoa ja kaikkia tosite- ja rivimääriä.

Väärin.

Sähköinen, tai oikeammin digitaalinen, taloushallinto on ollut tapetilla jo useamman kymmenen vuotta. Aihetta on veivattu niin paljon, ettei sitä oikein kehtaa ottaa enää edes esille missään. Eikä ainakaan omassa markkinoinnissa. Koska kyllähän nyt kaikki kunnolliset ja asialla olevat tilitoimistot tarjoavat sähköistä taloushallintoa. Itsestään selvää, eikö niin?

Sähköisyys sinänsä onkin jo itsestäänselvyys, muttei edelleenkään sen hyödyntäminen kirjanpidossa. Ei, vaikka sähköisyys tarjoaa mahdollisuuden muutokseen. Oikeaan ja erottuvaan muutokseen. Sellaiseen, joka mahdollistaa kiinteähintaisen asiantuntijapalvelun toteuttamisen yrittäjälle. Paperikasojensa takana piilossa istuvasta ja sähköpostilla kerran kuukaudessa kommunikoivasta kirjanpitäjästä voi silloin kuoriutua oman alansa huippuosaaja, joka on aidosti yrittäjän kumppani. Asiantuntija, jolla on aikaa myös neuvoa, auttaa ja analysoida.

Yrityspalvelu ITU syntyi toteuttamaan tätä muutosta. Haluamme rohkeasti ryhtyä tuumasta toimeen ja kertoa yrityksille, miten heidän kannattaa taloushallintoansa hoitaa. Sähköisten menetelmien käyttö tehostaa työtämme, ja silloin ehdimme paremmin perehtyä asiakkaan liiketoimintaan ja talouteen. Lopputuloksena on ennustettavaa, järkevää ja ajantasaista taloushallintoa, joka vapauttaa yrittäjän tekemään sitä, minkä hän osaa parhaiten.

Ja mikä parasta, digitaalisen palvelun voi ostaa verkosta. Muutos on väistämätön, ja meillä uskotaan siihen lujasti. Tässä on enemmän kuin ITUa.

Mari