Ajankohtaista

Haussa uusi ITUlainen!

Eijan eläköityessä haemme joukkoomme uutta kirjanpitäjää kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Karviaan.

Asiakkaasi toimivat monilla eri toimialoilla ja kaikilla mahdollisilla yhtiömuodoilla. Työ on monipuolista ja sitä tehdään sekä perinteisin että sähköisin menetelmin. Edellytämme soveltuvaa koulutusta (esim. laskentatoimen merkonomi tai tradenomi), työkokemusta ja tilinpäätöstaitoa. Työ alkaa viimeistään huhtikuussa.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen, etkä hätkähdä uusia tilanteita ja haasteita. Tarjoamme rennon ja iloisen työympäristön kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Käytössämme on Maestron ja Fennoan ohjelmistot.

Lähetä hakemuksesi 24.2. mennessä osoitteeseen mari@yrityspalveluitu.fi. Lisätietoja samasta meilistä tai numerosta 040 195 4432.


Yrityspalvelu ITU Oy kasvaa liiketoimintakaupalla

Yrityspalvelu ITU Oy on tehnyt heinäkuun lopulla liiketoimintakaupan Pohjois-Helsingin Tilitoimisto Debet & Kreditin kanssa. Hankitun liiketoiminnan omistus- ja hallintaoikeus siirtyvät Yrityspalvelu ITUlle syyskuun alussa.

ITU työllistää kaupan jälkeen Karviassa kuusi ja Helsingissä kolme taloushallinnon asiantuntijaa. Toimipisteiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin puoli miljoonaa euroa. Yritys tarjoaa kattavasti erilaisia taloushallinnon asiantuntijapalveluita kirjanpitoon ja tilinpäätöksiin, palkanlaskentaan, verotukseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja neuvontaan, taloyhtiöiden isännöintiin ja hallintoon sekä digitaaliseen taloushallintoon liittyen.

Yrityspalvelu ITUn liiketoiminnan kehittämisestä ja tulevaisuuden linjauksista vastaa toimitusjohtaja, KLT Mari Ervelä. Hänen kanssaan yrityksen vuonna 2009 perustanut Eija Kaunisto eläköityy vuoden 2023 syksyllä, joten uusia rekrytointeja on luvassa vielä tulevan talven aikana.

Lisätietoja saa tj Mari Ervelältä, 040 195 4432 tai mari@yrityspalveluitu.fi


Yrityspalvelu ITU aloittaa kuukausittaisen webinaarisarjan, jossa käsitellään ajankohtaisia taloushallinnon aiheita. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja ilmaisia, ja seuraavan webinaarin linkki löytyy aina tältä sivustolta viimeistään viikkoa ennen ajankohtaa. Webinaarit pidetään teams-sovelluksella, jonka voit ladata ja avata webinaarilinkkiä klikattuasi.

Aiempien kuukausien webinaaritallenteet löydät täältä.

Webinaarit jatkuvat kesätauon jälkeen jälleen elokuussa.