Ajankohtaista

Yrityspalvelu ITU kasvaa liiketoimintakaupalla

Yrityspalvelu ITU on tehnyt heinäkuun lopulla liiketoimintakaupan Pohjois-Helsingin Tilitoimisto Debet & Kreditin kanssa. Hankitun liiketoiminnan omistus- ja hallintaoikeus siirtyvät Yrityspalvelu ITUlle syyskuun alussa.

Yrityspalvelu ITU työllistää kaupan jälkeen Karviassa kuusi ja Helsingissä kolme taloushallinnon asiantuntijaa. Toimipisteiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin puoli miljoonaa euroa. Yritys tarjoaa kattavasti erilaisia taloushallinnon asiantuntijapalveluita kirjanpitoon ja tilinpäätöksiin, palkanlaskentaan, verotukseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja neuvontaan, taloyhtiöiden isännöintiin ja hallintoon sekä digitaaliseen taloushallintoon liittyen.

Yrityspalvelu ITUn liiketoiminnan kehittämisestä ja tulevaisuuden linjauksista vastaa toimitusjohtaja, KLT Mari Ervelä. Hänen kanssaan yrityksen vuonna 2009 perustanut Eija Kaunisto eläköityy vuoden 2023 syksyllä, joten uusia rekrytointeja on luvassa vielä tulevan talven aikana.

Lisätietoja saa tj Mari Ervelältä, 040 195 4432 tai mari@yrityspalveluitu.fi


Yrityspalvelu ITU aloittaa kuukausittaisen webinaarisarjan, jossa käsitellään ajankohtaisia taloushallinnon aiheita. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja ilmaisia, ja seuraavan webinaarin linkki löytyy aina tältä sivustolta viimeistään viikkoa ennen ajankohtaa. Webinaarit pidetään teams-sovelluksella, jonka voit ladata ja avata webinaarilinkkiä klikattuasi.

Aiempien kuukausien webinaaritallenteet löydät täältä.

Webinaarit jatkuvat kesätauon jälkeen jälleen elokuussa.