ITUn tarina

Karvian Yrityspalvelu Oy perustettiin Eija Kauniston ja Mari Ervelän toimesta maaliskuussa 2009. Mari opiskeli tuolloin Seinäjoen ammattikorkeakoulussa laskentatointa, ja teki Eijan pienessä tilitoimistossa harjoittelijana hommia. Työn tuoksinassa tuli puheeksi, josko tilitoimistomaailmassa olisi töitä pidempäänkin molemmille, ja Mari ehdottikin yhteisen yrityksen perustamista. Ja siitä eikun tuumasta toimeen. Uuden yhtiön perustaminen sujui sutjakkaasti, Eijan asiakkaat siirtyivät sujuvasti uuden osakeyhtiön asiakkaiksi, ja toimitilat löytyivät Karvian kirkonkylän pääraitin varrelta.

Vuosien varrella on koettu yhtä ja toista. Vuonna 2015 toteutettiin iso markkinoinnin kehittämiseen liittynyt projekti, jonka tuloksena otettiin käyttöön aputoiminimi Yrityspalvelu ITU. ITU-nimellä profiloiduttiin etenkin yrittäjien digitaalisten palvelujen tarjoajana, ja käytännössä aputoiminimi oli pitkään ainoa nimi, joka yrityksestä näkyi ulospäin. 

Syyskuussa 2022 otettiin seuraava iso steppi, kun teimme liiketoimintakaupan helsinkiläisen Tilitoimisto Debet & Kreditin kanssa. Samalla yrityksen viralliseksi nimeksi vaihdettiin Yrityspalvelu ITU Oy. Liiketoiminnan volyymi kaksinkertaistui kaupan myötä, ja henkilökunnan määrä kasvoi kahdeksaan kokoaikaiseen työntekijään. ITUn toimistot löytyvät siis jatkossa sekä Karviasta että Helsingin Malmilta. Käytämme Maestro- ja Fennoa-ohjelmistoja.

Haluamme keskittyä digitaalisten ratkaisujen edistämiseen, ja haemme kasvua digitaalisuuden mahdollistaman tehokkuuden kautta. Toki asiakkaissamme on edelleen myös perinteisiä mappiasiakkaita, ja olipa asiakkaan käytössä digitaalisia ratkaisuja tai ei, kaikkia asiakkaita palvelemme laadukkaasti, huolellisesti ja aina asiakkaan etua ajatellen.