Siirry sinäkin syksyyn uusin työkaluin

03.09.2021

Koulussa aloitettiin lukuvuosi ainakin ennen vanhaan uusien kirjojen, kynien, vihkojen ja viivoittimien ihastelulla. Niiden avulla koulunkäynti alkoi iloisesti, kaikki tuntui olevan järjestyksessä ja kirjoja selailtiin innokkaina - mitä kaikkea niissä onkaan? Muistatko tunteen?

Yrittäjä, mieti omia taloushallinnon työkalujasi, ovatko ne jo vähän rypistyneet ja rutistuneet, onko kirjassa vanhaa tietoa, kynä huonossa terässä ja paperi täynnä edellisvuotisia merkintöjä?

Meneekö kirjanpitoon ja kuittien kanssa puuhasteluun kallista vapaa-aikaasi tai luvattoman paljon työaikaasi? Joudutko itse tekemään kirjanpitäjälle valmiiksi reskontratarkistuksia ja kirjauksia? Etkö jaksaisi availla postilaatikkoon tipahtelevia laskuja? Jääkö asioita hoitamatta kiireessä tai väsymyksen vuoksi? Vai kaipaatko muuten vain uutta tapaa tehdä asioita?

Meillä on sinulle ratkaisu. Ota käyttöösi sähköinen taloushallintojärjestelmämme - kuittien kanssa pelailuun menee tämän jälkeen huomattavasti vähemmän kallista aikaasi. Esimerkiksi ostolaskun avaat kännykälläsi ja kuittaat sen hyväksytyksi yhdellä napautuksella. Myyntilaskusi lähtevät halutessasi suoraan sähköisinä asiakkaillesi, niiden postitusvaihe jää sinulta kokonaan pois. Kirjanpitosi raportit ovat ajan tasalla nähtävilläsi, tiliotteet tulevat kirjanpitoon suoraan pankistasi.

Muistele miltä uuden lukukauden aloitus tuntui, aloita sinäkin yrityksellesi uusi aikakausi uusin työkaluin!

Eija