Kuittien kuvailu - hauskaa!

10.01.2022

Ajatuksia kuittisovelluksestamme:

"Tällä puhelimella voi tosiaan kissojen, naamakuvien ja ruoka-annosten lisäksi kuvata myös kuitteja. Suosittelen kaikelle digikansalle! Mahtavaa! Kiitos!"

" Voin hukata kuvaamisen jälkeen ostokuittejani niin paljon kuin ehdin ja ne ovat ja pysyvät kirjanpidossa. Ja kuvaaminen sopii minulle hyvin, koska puhelin on jatkuvasti kädessäni muutenkin."

"Olen onneton kuittien ruttaaja, loppukuussa niitä on taiteltuna ja rytyssä missä milloinkin. Tai oli. Kuittisovelluksella kuvaan kuitin heti ja tekstin katoamista ei tarvitse enää pelätä, kuitti hohtelee uutuuttaan kirjanpidossa kadottamatta tietojaan."

"Ennen lompakkooni ja kassin pohjalle kertyi epämääräinen nippu papereita, joiden perkaaminen ja järjestely kirjanpitäjää varten raastoi hermoja. Nyt tämä vaiva on ohi - nappaan vain kuvan kuitista ja lähetän sen puhelimellani "kuittipilveen" talteen. Siellä pilvessä (tai ehkä kuitenkin toimistopöytänsä äärellä) ahkera ja mukava kirjanpitäjäni kirjaa kuitin ja se on tämän jälkeen kirjanpidossa."

"Konmaritin kuittini: kuva kuitista ja kirjanpitoon. En tarvitse enää pöydän reunalla ahdistavaa kuittikasaani."

Kuittisovelluksemme helpottaa meidän kaikkien elämää. Kuitit pysyvät tallella, niitä ei tarvitse jälkikäteen postitella kirjekuoressa kirjanpitäjälle ja me kirjanpitäjät pystymme tekemään kirjauksia sitä mukaa, kun kuitteja tulee palveluun. Tämä helpottaa myös viime tipan kiireitämme.

Asiakkaan etu on myös se, että kuittien katoamisriski pienenee huomattavasti, jos ottaa tavakseen toimittaa lappuset ja lippuset sinne "kuittipilveen" heti ostoksen tehtyään, taikka muuten säännöllisesti.

Eija